Selasa, 17 Mac 2015

scan 3d 4d di klinik fauziah ampang


masa kandungan aku 7 bulan aku ada buat appointment ngan doktor area umah aku utk buat scan 3d 4d baby...sebelum nak g cek tu aku buat survey dl area mana yg sediakan perkhidmatan scan ni...survey2 sekali terjumpa lah FB Scan 3D 4D Malaysia .. kat situ dia ada gtau step2 utk buat booking dan klinik mana ygsediakankan perkhidmatan scan ni.. aku usyar2 skali terjumpalah Klinik Fauziah Ampang mmg dekat ngan umah aku dan klinik ni mmg klinik yg selalu aku bawa wardah masa kecik2 dl untuk ambil suntikan... 

so sebelum korang nak g scan baby korang kene lah buat onl;ine booking dl kat laman web dia.. online booking scan 3d 4d ... kat situ dia akan minta korang pilih tarikh, waktu dan klinik mana yg korang nak g scan baby tu... selepas buat online booking tu dia akan respon booking korang melalui email dan akan bg comfirmation.. sebelum korang nak pergi scan die akan ingatkan korang sehari sebelum tarikh yg korang booking tu... 







harga??? harga yg aku kene adalah RM120...bagi aku berbaloi sebab kite akan di tunjukkan gambar baby dan doktor yg scan baby time tu pun sangat ramah.. mcm aku aritu aku sepatut nye booking pukul 5 tp aku dtg lambat dalam pukul 6... sampai2 je terus dia panggil aku masuk.. x silap aku doktor yg handle aku tu nama die miss jezzlyn ( eh betul ke taip nama mcm ni ).. miss jezzlyn tu akan borak2 dengan baby dlm perut sampai lah baby tu tunjukkan muka die...

mcm kes aku aritu baby nyorokkan muka die xmo tunjuk langsung muka..kebetulan lak time die tido..ko pujuk lah mcm mane mmg die xnk bangun..sekali tu miss jezzlyn ckp u keluar dl jalan2 dalam 5 - 10 minit nnt masuk balik bilik kite tengok sekali lagi rupa baby ye..

lepas dah puas dok jalan2 akhirnye baby pn tunjuk muka..hahha itu pun dok kerut2 muka die sbb kite kacau die..time nampak muka baby tu tunjuk kan wardah mule2 die excited lah lepastu lama2 die buat x tau je..aku ngan en.suami yg lebih excited.. tp yg bagus nye miss jezzlyn ni die pandai borak2 dan pujuk2 baby tau..aku pun x mampu nak borak2 mcm die borak ngan baby dalam perut tu...







ok inilah rupa baby aku atau lebih mesra lg leh ckp adik wardah..hihihi ms tgk gambar ni terkejut sbb muke potostat muka wardah ms kecik2 dl...aku igt kan aku sorang je pk mcm tu en,suami pn sama..tunjuk kat family and kawan2 aku pun ckp benda yg sama... tang hidung dan mulut die tu kot yg buatkan sama dengan wardah...








alhamdulillah ms scan tu miss jazzlyn ckp baby ok an sihat..harap2 sihat lah sampai selamat bersalin... oh yee lupa nak bgtau dengan harga RM120 tu nnt kan korang akan dapat 1 cd gambar baby yg di scan sekali dengan video baby tau...masa tgk video baby dalam perut tu rasa seronok je...tp baby aku ni dok bantai tido je keje nye..hihihi... mmg berbaloi2 lah scan ni..so kalau korang yg rasa nak buat scan 3d 4d baby boleh lah terjah kat link yg aku bg tu ye...




x sabar menunggu adik wardah ni keluar...xde langsung tanda2 nk bersalin aku ni...kalau ikutkan minggu depan dah due nye..kawan aku yg sama due ngan aku pun dah selamat bersalin... hmmm xpe baby nak ddk lama2 dalam perut mama ye..nnt dah keluar mama lak rasa rindu nak rasa baby gerak dalam perut...










5 ulasan:

  1. We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

    We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-
    Lady doctor
    MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
    Possess valid Annual Practicing Certificate
    Registered with Malaysia Medical Council
    Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
    Attended an Obstetric Life Saving Skill
    Attended A Neonatal Resuscitation Program
    Working hours negotiable with minimum on-call
    Very attractive salary RM7,000 (starting)
    Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

    Clinic information:-

    PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
    NO. 12 JALAN SL 1/13
    BANDAR SUNGAI LONG
    43000 KAJANG
    SELANGOR
    TEL / FAX: 03-90114833


    Regards
    Ir. Aznial Rahmat
    Director
    KASIH Group
    012 312 9264
    aznial@gmail.com

    BalasPadam
  2. di ampang ukay bestari de promo 2d3d4d5d scan @ Rm100

    boleh tgk di web www.mysonoworld.com

    BalasPadam
  3. di ampang ukay bestari de promo 2d3d4d5d scan @ Rm100

    boleh tgk di web www.mysonoworld.com

    BalasPadam
  4. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye

    BalasPadam

SyAyUS sELAmErNyA BeRsAmA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

wArDAh SeKaRaNG

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers